Handelsbetingelser
Leveringsomkostninger dækker administration, emballage og fragt. Leveringstiden er 2-5 hverdage (når varen er på vores lager).
Er varen ikke på lager skal denne rekvireres fra lager i udlandet, og leveringstiden vil derfor være længere.
Hvis du køber direkte på vores Webshop vil leveringstiden fremgår af ordrebekræftelsen, som du modtager på den indtastede e-mail adresse. Er hiltimportz.dk/webshop ikke i stand til at afsende varerne til dig inden for det angivne tidsrum, informerer vi dig herom pr. mail.

Laver du din bestilling direkte til os via mail eller telefon aftales leveringstidspunkt ved afgivelse af ordren og bekræftes pr. mail. Er vi ikke i stand til at afsende varerne til dig inden for det angivne tidsrum, informerer vi dig herom pr. mail.

Priser
Alle oplyste priser i Webshoppen er inklusiv dansk moms på 25%.
Hilt Importz tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer.

Betaling
MobilePay
Bankoverførsel
PayPal (gebyr 8%)
Kontant (ved afhentning)
Faktura (8 dage netto, gælder kun erhvervsdrivende)

Betalingsbetingelser
Erhvervsdrivende kan købe varer på kredit som beskrevet ovenfor. Betaling skal ske senest den dato fakturaen angiver som sidste rettidige betalingsdag. Hilt Importz er berettiget til at beregne renter og rykkergebyrer af den til enhver tid forfaldne betaling med 5% pr. måned indtil det forfaldne er betalt, såfremt betaling sker efter forfaldsdag.

Fortrydelsesret
Som forbruger, har du i henhold til forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret på varer købt på internettet. Fortrydelsesretten løber fra den dag du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten gælder dog ikke længere, når varen er taget i brug.
Købet kan fortrydes ved at skrive til vores kundeservice inden for 14 dage efter modtagelsen af varen.
Når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen, vil du få købesummen, eksklusiv leveringsomkostninger refunderet. Pengene bliver refunderet ved en overførsel til den bankkonto, som du oplyser os. Udnyttes fortrydelsesretten betaler kunden altid for fragten tilbage til Hilt Importz. Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Hvis en bestilling ikke afhentes i f.eks. en postboks eller nægtes modtagelse og derfor bliver sendt tilbage til Hilt Importz, vil der ved brug af fortrydelsesretten blive fratrukket 99 kr. i købesummen for betaling af fragt tilbage til Hilt Importz.

Fejl i leveringsadresse
Såfremt kunden ved bestilling har angivet forkert navn, leveringsadresse og/eller ikke er tilstede på adressen ved levering (hvis dette påkræves for at levering kan finde sted) og pakken derfor ikke kan leveres opkræves gebyr for genlevering, svarende til hvad der vil svare til genlevering, i henhold til den oprindeligt aftalte leveringsmetode.

Klagemuligheder
Hvis du ønsker at klage over Hilt Importz kan det ske ved henvendelse til forbrugerklagenævnet (for privatkunder). Husk at dette først kan ske efter du har lavet en klage til Hilt Importz.
Læs mere om dine klagemuligheder her:
http://www.forbrug.dk/Dine-klagemuligheder/Saadan-klager-du/Klag-til-Forbrugerklagenaevnet

Særlige Bestemmelser for erhvervsdrivende
Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation:

  • Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende
  • Hilt Importz forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt
  • Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk