South Indian åbner i Fields

Fredag d. 25/11-2016
Så er startskuddet gået for The South Indian til at ”indtage” de danske storcentre. På Black Friday åbnede kæden endnu en sublim restaurant i Fields shoppingcenter på Amager. Hilt Importz er stolte over, at det nu også at muligt for de travle shoppinggæster, at kunne afslutte en hyggelig indkøbstur med et besøg i denne flotte restaurant med et dejlig sydindisk måltid og et glas indisk vin. Klik her for at læse mere om The South Indians restauranter og deres spænende og unikke koncept.

Næste weekend, lørdag d. 11 juni, kan du opleve os og indisk vin på Sønderskov Slot

Lørdag d. 11 juni 2016

Nedenstående er invitationen fra arrangøren vinfordig.dk

Det er en ære for os at invitere dig til en helt speciel oplevelse i unikke omgivelser! Det smukke Sønderskov slot kommer til at danne rammen for årets vinfestival i Vejen kommune!

Vinfestivallen arrangeres af Vinfordig Brørup og der er indbudt rigtig mange individuelle importører og vinhandlere som hver især vil præsentere deres herlige vine. Du får altså muligheden for at møde de virkelige mennesker som arbejder med importen og smage frit blandt over 100 unikke og spændende vine fra vores leverandørs sortiment.

Ved ankomst får du udleveret et vinglas og så byder muligheden sig eller for mange smagsoplevelser rundt omkring i de små stuer i den smukke hovedbygning.

Arrangementet finder sted:
Lørdag d. 11 juni, kl. 12:00 – 17:00
Sønderskovgårdvej 2, 6650, Brørup

Billetterne koster 175,- pr. stk. og kan købes ved Vinfordig Brørup. Tlf. 42302823, mail@vinfordig.dk eller i butikken.

Denne aften omdanner vi Sønderskov slots mange stuer og riddersal til et internationalt vinforum med unikke vine fra blandt andet Italien, Indien og flere europæiske lande.

Det vil hele dagen være muligt at hyggesnakke med vinimportører, og der vil være rig mulighed for at smage på varerne.
Alle smagsprøver i løbet af dagen er gratis når entréen er betalt og til at tage sulten, som måtte opstå undervejs, er der naturligvis sørget for et let ostebord samt brød.
Skulle du falde over den helt perfekte vin i løbet af dagen, er der selvfølgelig gode rabatter at hente. Ved ankomst vil du få udleveret en prisliste med gode tilbud, som du så i ro og mag kan afkrydse. Listen afleverer du bagefter til os, og så sørger vi for at bestille vinen hjem til dig.
Vi håber at se dig til en hyggelig dag i vinens tegn!

Mere om vinfestivalen her

Til Gadefestival i Nordvest med IA-Sprog

Fredag d. 3 juni 2016

Hilt Importz fik i år muligheden for at deltage i den første gadefest i Nordvest arrangeret af sprogcentret IA-Sprog. Det var en forrygende dag med bragende solskin, som ikke mindst gjorde at det var hvidvinen der trak kunder og rosende bemærkninger med sig. Tak for en hyggelig dag og til IA-Sprog, der gjorde det muligt for os, at deltage i dette års gadefest. Vi håber traditionen bliver gentaget til næste år :-)

The South Indian åbner endnu en restaurant

Søndag d. 15 november 2015

D. 15 november 2015 åbnede The South Indian endnu en af deres succesfulde restauranter – denne gang på Vesterbrogade 38 i København. Restauranten ligger på 1. sal og kan huse op til 90 gæster. Fra december 2015 vil du også kunne nyde vore indiske vine på denne udsøgte restaurant, med tradition i den sydindiske chettinad cuisine. Restauranten ligger en dyd i at autentiteten i deres serveringer opretholder den sydindiske kulinariske tradition for dette køkken og man vil på denne restaurant få en dejlig fornyet oplevelse af hvad indisk mad også er.

Årets Diwali med indisk vin

Søndag d. 22 november 2015

Diwali er en gammel hinduistisk festival som fejres i efteråret hvert år. Diwali er en af de største festivaler i Indien og bliver også fejret i Danmark. Vi var med til dette års festival arrangeret af Indians In Denmark, hvor deltagerne nu også havde mulighed for at prøvesmage vor indiske vine. Vi takker for al opmærksomheden og interessen for vore produkter ved dette års festival. Det var en skøn aften med dejlig musik og dans.

 

Royal madoplevelse - Royal Tandoor åbner

Lørdag d. 5 september 2015

Vi stolte over at endnu en restaurant, Royal Tanddor i Solrød har valgt at kombinere deres autentiske og sublime indiske mad med vore indiske kvalitetvine. Royal Tandoor er belligende Solrød Center 66 ved Solrød Strand Station, blot ét minuts gang fra stationen. Restauranten serverer nogle af det fineste nordindiske cusine, frisk tilberedt med fokus på ingredienser af høj kvalitet.

Vanløse På Den Anden Ende 2015

Lørdag d. 6 juni 2015

Hilt Importz deltog igen i år i den hyggelige lokale festival Vanløse På Den Anden Ende – i år i samarbejde med Skjoldburne Vinhandel i Vanløse. Vi fik en forrygende dag med masser af solskin og mange nysgerrige mennesker valgte at ligge vejen forbi vores stand. Vi vil gerne takke for en dejlig dag med mange hyggelige samtaler omkring vore produkter. Samtidig vil vi også gerne takke Skjoldburne i Vanløse for et godt samarbejde. Du vil fremover også kunne finde en række af vore vine til salg i butikken på Jernbane Allé 45 lige ved Vanløse Station.

The South Indian åbner

Onsdag d. 14 januar 2015

Nu kan du opleve og nyde vore vine på den eneste Sydindiske restaurant i Danmark, beliggende centralt på Frederiksberg. Vi er som Danmarks første indiske vinleverandør, meget stolte over at kunne levere vores vine til denne restaurant. The South Indian bygger på Chettinad Køkkenet, som er aromatisk og krydret. Det er berømt for brugen af mange forskellige krydderier i tilberedningen af maden, særligt kød, fisk og kylling.

Julevinsmesse på Hotel d'Angleterre

Lørdag d. 15 november 2014

En forrygende julevinsmesse på Hotel ’Angleterre er vel overstået. Det var en stor oplevelse, samme med mange andre yderst professionelle og engagerede udstillere, at være med til at kunne præsentere vore vine til dette skønne arrangement. Det var dejlig med al den gode feedback og nysgerrighed vi oplevede omkring vores produkter. Vi er taknemmelige for at interessen var så stor blandt alle dem der lagde vejen forbi.

Vanløse På Den Anden Ende 2014

Lørdag d. 14 juni 2014

Så kunne borgerne i og omkring Vanløse for første gang stifte bekendskab med Indisk vin, ved byfesten i Vanløse - Vanløse På Den Anden Ende.
Vi vil gerne sige tusind tak for alle de mennesker der lagde vejen forbi vores stand og for deres feedback og kommentarer til vore produkter.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk