Importør af eksklusiv indisk vin og vand

South Indian åbner i Fields

Så er startskuddet gået for The South Indian til at ”indtage” de danske storcentre. På Black Friday åbnede kæden endnu en sublim restaurant i Fields shoppingcenter på Amager. Hilt Importz er stolte over, at det nu også at muligt for de travle shoppinggæster, at kunne afslutte en hyggelig indkøbstur med et besøg i denne flotte restaurant med et dejlig sydindisk måltid og et glas indisk vin. Klik her for at læse mere om The South Indians restauranter og deres spænende og unikke koncept.

Indisk vin på Restaurant India på Frederiksberg
Denne hyggelige restaurant beliggende centralt på Frederiksberg, et stenkast fra Frederiksbergcentret tilbyder nu også et flot udvalg af Hilt Importz vine fra Indien. Ta’ et smut forbi restauranten eller besøg deres hjemmeside her.

Ritu Barrique Reserve Shiraz 2009 får 5 ud af 5 stjerner i VinAvisen

http://www.vinavisen.dk/base/stjerne5.gif
VinAvisen udtaler:
En meget lækker rødvin, fyldig, blød og kompleks. Plask den gerne over i karaffel et par timer før måltidet. Så åbner den sig og bliver endnu blødere. En god madvin.

Kilde: VinAvisen.dk, uge 5 2016

Læs mere om vinen her.

Ritu Barrique Reserve Viognier 2014 får 5 ud af 5 stjerner i VinAvisen

http://www.vinavisen.dk/base/stjerne5.gif
VinAvisen udtaler:
En let, delikat og meget lækker hvidvin med en krydring, der støtter den gode druesmag og smag af fersken og abrikos. Dertil vanille fra den fint integrerede fadlagring.

Kilde: VinAvisen.dk, uge 6 2016

Læs mere om vinen her.Få Himalayan Naturlig Mineralvand i Danmark
For første gang nogensinde kan, Himalayan Naturlig Mineralvand nu købes i udvalgte steder i Danmark. Mineralvandet  stammer fra regnen og sneen højt i Himalaya, som langsomt smelter og finder vej gennem godt 4.000 meter af Himalayas grundfjeld. Under denne rejse beriges vandet med essentielle mineraler, som bidrager til vandets behagelige smag. Himalayan Naturlig Mineralvand er internationalt certificeret i Tyskland, som gør den til en af de ganske få indiske naturlige mineralvand, som er tilgængelige udenfor Indien. Hilt Importz tilbyder nu disse naturlige mineralvand i henholdsvis 500 ml 1000 ml flasker. TATA Global Beverages, producenten bag Himalayan, har både deres produktionsanlæg og produktet ISO 9001-2008 og OSHAS 18001-2007 certificeret. Du er meget velkommen til at tage direkte kontakt til os, hvis du ønsker at blive forhandler af disse nytilkommende produkter på det danske marked.

The South Indian åbner på Vesterbrogade


D. 15 november 2015 åbnede The South Indian endnu en af deres succesfulde restauranter – denne gang på Vesterbrogade 38 i København. Restauranten ligger på 1. sal og kan huse op til 90 gæster. Fra december 2015 vil du også kunne nyde vore indiske vine på denne udsøgte restaurant, med tradition i den sydindiske chettinad cuisine. Restauranten ligger en dyd i at autentiteten i deres serveringer opretholder den sydindiske kulinariske tradition for dette køkken og man vil på denne restaurant få en dejlig fornyet oplevelse af hvad indisk mad også er. besøg restaurantens hjemmeside på www.southindian.dk

Prøv vore indiske vine på Danmarks eneste Sydindiske restaurant

Nu kan du også opleve og nyde vore vine på den eneste Sydindiske restaurant i Danmark, beliggende centralt på Frederiksberg. Vi er som en af Danmarks første indiske vinleverandører, meget stolte over at kunne levere vores vine til denne restaurant. The South Indian bygger på Chettinad Køkkenet, som er aromatisk og krydret. Det er berømt for brugen af mange forskellige krydderier i tilberedningen af maden, særligt kød, fisk og kylling. Ta’ forbi restauranten på Godthåbsvej 12 på Frederiksberg, eller bestil tid og blev inspireret med et kig på deres menukort på southindian.dk.

Se videoen til højre og oplev vingården hvor Ritu-vinen produceres

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk